El número 109 atorgarà les places d'escola bressol pel curs 2005 en cas d'empat


  • Comparteix:

Aquest matí s'ha fet l'extracció de les boles que, després d'una fòrmula matemàtica, han donat resultant el número 109.

Aquest matí s'ha fet l'extracció de les boles que, després d'una fòrmula matemàtica, han donat resultant el número 109.

Ja se sap el número a partir del qual es concedirà una plaça d'escola bressol per aquells pares i mares que durant el període de preinscripció hagin obtingut un empat en la puntuació. El número 109 determinarà les famílies que podran tenir una plaça pels seus fills en el curs 2005 en alguna de les 7 escoles bressol sufragades amb fons públics. Enguany, s'oferten 244 places per 491 demandes.

El numero 109 determinarà les famílies que, en cas d'empat en la puntuació, tindran una plaça en una de les 7 escoles bressol de la ciutat que depenen de fons públics. Aquest matí s'ha fet el sorteig que, enguany, incorpora novetats en el mecanisme de desempat.

En total, 491 famílies han formalitzat la preinscripció per obtenir alguna de les 244 places que s'oferten. No obstant, la meitat s'haurà de buscar una plaça en l'oferta privada.
La tinent d'alcalde de Serveis Personals ha explicat que el fet de tenir la taxa de natalitat més alta de l'Estat comporta un dèficit en l'oferta escolar tot i que ha remarcat l'esforç municipal per fer-hi front. En aquest sentit, Àngels Solé ha destacat que, percentualment, és la ciutat de Catalunya amb més escoles bressol:

Àngels Solé

Tenim molts nens i nenes entre 0 i 3 anys i això fa que l'oferta es quedi curta. Però som la ciutat que té més escoles per habitant.


Els pares podran consultar la llista provisional a partir d'aquest divendres al migdia a la pàgina web de l'Ajuntament, trucant al 010 o bé consultant les mateixes escoles. La llista definitiva es publicarà el 28 de maig i del 7 a l'11 de juny es podran formalitzar les matriculacions a l'EB Cavall fort, EB Gargot, El Niu, Tricicle, La Mimosa, el Bressol de Valldoreix i també Parroquial Nostra Sra de Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.