L'Ajuntament dóna 28.700 euros a les escoles per a la compra de llibres i material


  • Comparteix:

Les escoles d'educació primària reben enguany una subenció de 28.700 euros / Foto: ACN

Les escoles d'educació primària reben enguany una subenció de 28.700 euros / Foto: ACN

L'Ajuntament subvenciona amb 28.700 euros els 22 centres d'educació primària i secundària públics i concertats de Sant Cugat perquè adquireixin llibres i material escolar durant aquest curs. L'objectiu de l'ajut és que l'escolaritat de les famílies amb menys recursos econòmics no es vegi afectada. La mesura vol suplir la convocatòria pública d'ajuts que el ministeri d'Educació i Ciència espanyol va deixar de cobrir des del curs 2011-2012.

L'ajut es posa a disposició dels centres educatius i aquests els gestionaran directament amb les famílies. La directora de l'àrea de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Cristina Recasens, ha explicat que l'augment del 15% de la partida, que ha passat dels 25.000 euros els tres darrers cursos als 28.700 d'enguany, respon a l'augment de sol·licituds de beques menjador, fet que indica que hi ha més famílies amb necessitats.

Cristina Recasens

Si ens haguéssim quedat amb el mateix import hauriem hagut de rebaixar la subvenció destinada a cada escola. El que hem fet és augmentar la partida per adaptar-la a l'augment de beques menjador.


Des del 2012, la quantitat total aproximada que ha aportat l'Ajuntament per a aquest objectiu ha estat de 103.700 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.