Les persones de més de 60 anys podran optar a un dels pisos de Promusa a la plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

Els habitatges estaran acabats abans de finals d'any

Els habitatges estaran acabats abans de finals d'any

El Consell d'Administració de Promusa està estudiant els barems per adjudicar els habitatges de lloguer per a gent gran de la plaça Lluís Millet, que estaran enllestits a finals d'any. De moment, ja s'ha anunciat que els aspirants hauran de tenir a partir de 60 anys i no tenir dependències físiques, a més d'acreditar un nivell d'ingressos d'entre 1,5 i 3'5 vegades superior al salari mínim interprofessional (SMI).

Promusa té previst aprovar el mes de juliol els barems definitius per adjudicar els habitatges de lloguer per a la gent gran, que s'acabaran de construir a finals d'any a la plaça Lluís Millet. L'empresa pública està estudiant diferents models, sobre la base de les experiències d'altres municipis com Barcelona o Sabadell. De moment, Promusa ha avançat alguns dels criteris que es podrien aplicar, com ara el fet que els aspirants hauran de tenir a partir de 60 anys i acreditar que tenen les capacitats cognitives al 100%. Els motius, els explica la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hauran de tenir a partir de 60 anys i ser persones autònomes, amb les capacitats cognitives al 100%.


A més, els llogaters dels pisos per a la gent gran no podran ser propietaris ni usufructuaris d'un altre habitatge, i hauran de portar un mínim de 10 anys empadronats a la ciutat. Pel que fa al nivell de renda, els candidats hauran d'acreditar un nivell d'ingressos entre 1 o 1'5 i 3'5 vegades el salari mínim interprofessional, a l'espera que el govern espanyol concreti l'augment anunciat del SMI.

Des de Promusa, s'ha confirmat que els habitatges per a la gent gran de la plaça de Lluís Millet estaran acabats a finals d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.