Ràdio Sant Cugat i Autocugat lliuren el proper divendres els premis Esport en Marxa d'enguany


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat i Autocugat lliuraran, el proper divendres 18 de juny, la vuitena edició dels premis Esport en Marxa. L'objectiu d'aquesta festa de l'esport santcugatenc és reconèixer la feina feta durant l'any per part de les entitats, clubs i esportistes de la ciutat.

Els premis, que arriben ja a la seva vuitena edició, s'han convertit en la festa de final de temporada de l'esport santcugatenc. En total s'entregaran 9 premis distribuïts en diferents categories com ara millor esportista de l'any, millor entrenador, millor projecció exterior o bé premi a tota una trajectòria al costat de l'esport.

Segons ha explicat Carme Reverte, membre de la direcció de Ràdio Sant Cugat, es pretén reconèixer la tasca de la gran quantitat d'entitats i clubs que hi ha a la ciutat i que treballen, dia a dia, en la promoció de la pràctica esportiva:

Carme Reverte

És un reconeixement a la tasca que durant tot la temporada duen a terme les entitats promocionant l'esport entre els més petits i també exportant el nom de Sant Cugat allà on tenen competicions.


L'acte de lliurament de premis, que es farà a partir de les 7 de la tarda a les pròpies instal·lacions d'Opel Autocugat, inclourà música de jazz a càrrec dels Belleville i actuacions de màgia del popular mag Hausson. La presentació anirà a càrrec de l'equip d'Esports de Ràdio Sant Cugat.

El jurat d'aquest edició està format, entre d'altres, pel regidor d'Esports, Xavier Cartés; el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ramon Martos o el coordinador de l'Oficina Municipal d'Esports per a tothom, Xavier Requeno. Carme Revete ha explicat el procediment a l'hora de fer les nominacions en cada una de les catagories:

Carme Reverte

L'equip d'esports de RSC fa propostes i el jurat les avalua. No vol dir que no es puguin incloure propostes noves. És una proposta flexible.


Aquesta vuitena edició coincideix amb un gran any per l'esport santcugatenc ja que són molts els clubs que han pujat de categoria aquesta temporada; les noies del Júnior han pujat a Divisió d'Honor, el Club de Rugbi Sant Cugat és ja a Primera Nacional; la UESC de Bàsquet a Primera Catalana, i el Sant Cugat Esport a Preferent.
Els premis Esport en Marxa compten amb la col·laboració del Centre d'Alt Rendiment (CAR), Diari de Sant Cugat i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.