El PSC demana la creació d'un Parc empresarial públic destinat a les pymes


  • Comparteix:

Menéndez diu que cal incentivar l'ocupació i una major vinculació a la ciutat

Menéndez diu que cal incentivar l'ocupació i una major vinculació a la ciutat

El PSC presentarà una moció al ple d'aquest mes demanant la creació d'un Parc empresarial públic dirigit, especialment, a la petita i mitjana empresa. Els socialistes creuen que el teixit empresarial de Sant Cugat demana infraestructura i coixí per permetre a joves emprenedors tirar endavant la seva empresa. El Partit dels Socialistes aposta per fer arrelar les pymes més enllà d'atraure la inversió de grans multinacionals.

Els socialistes creuen que a banda de grans multinacionals tecnològiques i farmacèutiques, la ciutat necessita un teixit de petita i mitjana empresa que estigui arrelat a la ciutat i permeti als sancugatencs poder trobar feina al seu mateix lloc de residència.

El PSC demanarà, en aquest ple, la creació d'una Comissió, formada per agents públics i privats relacionats amb la promoció econòmica, que treballi en la definició d'un futur Parc empresarial que desenvolupi les funcions de centre de negocis i formació.

L'objectiu, segons ha explicat el primer secretari dels socialistes, Salvador Gausa, és que en el termini d'un any es procedeixi a fer la reserva de sòl públic per acollir aquest nou centre de negocis en alguna de les zones de nou creixement de la ciutat:

Salador Gausa

Ara és una gran oportunitat perquè en aquest període de creiexement estem creant sòl terciari de titularitat pública que s podria destinar a aquest fi.


D'altra banda, el PSC també ha anunciat la voluntat de presentar una moció demanant un increment de taules i cadires per les entitats per la celebració de les seves activitats. Segons els socialistes, la dotació no ha variat en 15 anys i massa vegades les entitats s'han quedat sense el suport mínim per el desenvolupar alguns de les seves activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.