Tota la informació per marxar de viatge queda compilada a la '7a Mostra de Turisme Jove' del SIJ


  • Comparteix:

Es convoca de nou la 7è Concurs de Fotografia sobre fotos fetes a l'estiu.

Es convoca de nou la 7è Concurs de Fotografia sobre fotos fetes a l'estiu.

Tota la informació necessària per preparar les vacances d'estiu estarà a punt a partir del dia 28 de juny a la Viatgeteca de l'Espai Jove. Enguany, com a novetat, s'instal·la un taulell d'anuncis per tal d'intercanviar material o compartir viatge. La 7a Mostra de Turisme permet fins el 30 de juliol obtenir informació sobre països, guies d'allotjament econòmic o bé tramitar alguns dels carnets

La Viatgeteca de la Casa de Cultura ha actualitzat i renovat tot els seu fons d'informació sobre països, rutes, hotels i ofertes per tal que els joves que vulguin preparar les seves vacances tinguin totes les possibilitat al seu abast.

Enguany, es posa en marxa un taulell d'anuncis en el qual els joves puguin compartir viatge, despeses o bé material. Maria Farriol ha explicat que la filosofia és augmentar la interactivitat entre els joves amb interessos comuns:

Maria Farriol

L'objectiu és que els joves puguin intercanviar informació, material, llibres o acordin compartur viatge o despeses.


La 7a Mostra de Turisme Jove, que obre matins i tardes entre el 28 de juny i 30 de juliol, permet també gestionar els carnets d'alberguista, el GO-25 o el carnet d'estudiant internacional.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha explicat que tot i que la Viatgeteca funciona tot l'any, aquests dos mesos s'intensifica el servei per tal de donar resposta als joves que volen preparar-se les seves vacances:

Toni Ramon

Oferim la informació que tenim tot l'any però més ampliada i ara amb una persona que guairà els joves i els ajudarà a trobar el que busquen.


A més, aquest any es recupera el Concurs Fotogràfic de l'Estiu sota el lema 'Les persones i els mitjans de transport'. Els participants, que tenen temps fins el proper 30 de setembre per presentar els seus treballs, poden aconseguir una càmara valorada en 400 euros. Una selecció de les millors fotografies quedarà exposada a la Casa de Cultura del 14 al 30 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.