L'Ajuntament estudiarà la possibilitat de crear un centre de negocis públic a Sant Cugat


  • Comparteix:

La moció ha estat aprovada amb els vots de tots els partits i l'abstenció del PP

La moció ha estat aprovada amb els vots de tots els partits i l'abstenció del PP

L'Ajuntament estudiarà la viabilitat de crear un centre de negocis de promoció pública a Sant Cugat per potenciar la formació professional continuada i donar suport als emprenedors. La proposta, presentada al ple pel gup socialista, pretén reforçar la col·laboració entre l'administració i el sector privat, i generar noves oportunitats professionals per als santcugatencs.

L'objectiu és aprofitar les bones condicions estratègiques que presenta Sant Cugat per a la implantació d'empreses per generar noves oportunitats professionals i fomentar l'arrelament dels emprenedors. Ho explica el regidor socialista Salvador Gausa, que ha defensat la moció.

Salvador Gausa

Sant Cugat té grans oportunitats (centralitat, accés a les xarxes de comunicació, població jove) i per això hem de potenciar l'arrelament de les empreses.


La moció preveu que en el termini màxim d'un any, i si la comissió ho recomana, es reservarà una pastilla de sòl públic en una de les zones de nou creixement per instal·lar el centre de negocis. Segons el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, es tracta de fomentar, des de l'administració, la relació entre tots els agents que intervenen en el desenvolupament econòmic de la ciutat.

Jordi Joly

S'haurà de reservar una pastilla de sòl per a equipaments per reunir en un mateix edifici tots els agents del teixit econòmic i obtenir un benefici social.


Tots el grups polítics han votat a favor de la moció, excepte el PP, que s'ha abstingut perquè dubta de la viabilitat del projecte i considera que podria anar en detriment dels centres de negoci de titularitat privada que existeixen actualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.