El consistori dona suport a les víctimes de la violència de gènere


  • Comparteix:

Des d el'any 2000, el servei DonaInformació treballa en la prevenció d'aquesta problemàtica

Des d el'any 2000, el servei DonaInformació treballa en la prevenció d'aquesta problemàtica

Tots els partits de Sant Cugat han aprovat una moció institucional per rebutjar la violència de gènere i solidaritzar-se i donar suport a totes les víctimes de maltractaments. Per això, a partir d'ara l'Ajuntament convocarà minuts de silenci cada cop que es produeixi una mort per violència domèstica.

Totes les formacions han condemnat qualsevol forma de violència, física o psíquica, contra les dones, remarcant que aquestes agressions es produeixen també prop de casa nostra. Els diferents grups han afegit que el terrorisme domèstic és una greu manifestació de la desigualtat entre homes i dones, i han emfasitzat que cal treballar en l'educació i en les conductes preventives.

La regidora d'Igualtat, Marta Subirà, ha explicat que aquesta moció vol donar anhel a totes les dones, difonent que l'Ajuntament els fa costat i els dona suport per sortir d'aquesta situació.

Marta Subirà

Les dones han de denuciar els atacs, però tota la societat ha de condemnar i donar suport a totes les víctimes d'aquestes conductes.


Subirà ha recordat que, des de l'any 2000, Sant Cugat compta amb el servei Dona Informació que treballa, entre altres àmbits, per resoldre qualsevol forma de desigualtat entre homes i dones, i per prevenir situacions de violència de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.