El consell de districte de Mira-sol comença a buscar un emplaçament per fer una piscina


  • Comparteix:

Els veïns volen que la piscina es construeixi al costat del Casal de Cultura

Els veïns volen que la piscina es construeixi al costat del Casal de Cultura

El consell de districte de Mira-Sol ha ha posat finalment fil a l'agulla a l'antiga reclamació de construir una piscina en aquest districte. Una de les primeres decisions ha estat crear un grup de treball que analitzarà quin és el millor emplaçament per construir aquest equipament. El consell també ha recollit nombroses crítiques dels veïns per la manca de manteniment dels col·lectors d'aigües pluvials i fecals, i en la neteja dels carrers i les rieres.

La inclusió del debat sobre la piscina del districte ha permès arribar a un consens entre l'Ajuntament i les associacions de veïns sobre la necessitat de construir aquest equipament. No hi ha hagut acord, però, sobre la ubicació i el tipus d'instal·lació que s'ha de fer: mentre els veïns reclamen que la piscina s'instal·li al costat del Casal Cultural, per reforçar aquesta zona, des de l'equip de govern es proposa el Turó de Can Matas.

El president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-Sol, Josep Maria Àngel, valora positivament aquest primer acord per engegar un grup de treball per debatre aquests punts:

Josep Maria Angel

El grup de treball discutirà sobre l'ubicació de la piscina i el tipus d'equipament que volen els veïns


El regidor de descentralització, Xavier Cortés, també destaca el consens aconseguit sobre el grup de treball, però vol que no s'oblidin altres inversions importants pel districte:

Xavier Cortés

És evident que tothom vol una piscina al districte, i volem discutir on es farà, i quins altres equipaments fan falta


A banda d'aquest punt, els veïns també han aprofitat el Consell per fer arribar les seves queixes sobre la manca d'inversions en manteniment dels col·lectors d'aigua, la neteja insuficient d'alguns carrers i rieres, i l'endarreriment del procés d'urbanització, amb unes contribucions especials que consideren abusives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.