Desacord al ple sobre la necessitat d'incrementar els efectius de policia local


  • Comparteix:

Mentre que PSC demana un incrment d'efectius de policia local, l'equip de govern creu que s'han d'augmentar els agents del cos estatal

Mentre que PSC demana un incrment d'efectius de policia local, l'equip de govern creu que s'han d'augmentar els agents del cos estatal

La reclamació del PSC d'incrementar els efectius de la policia local no ha rebut el suport del ple. Mentre que els socialistes demanen que es creïn 6 noves places de policia municipal cada any, des de l'equip de govern es recorda que ja s'està incrementant la plantilla, i que ara són la resta d'administracions també han de fer els deures.

La proposta del PSC, molt similar a una que va ser aprovada l'any 2001, demanava més inversions tecnològiques i l'ampliació de la policia local en sis efectius més cada any. La moció ha decaigut quan l'equip de govern ha fet una proposta alternativa, reclamant la implicació del govern central per ampliar la dotació del cos nacional de policia. L'Ajuntament argumenta que en tres anys s'han complert els compromisos de creixement de la policia local, i ara reclama una implicació similar de la policia nacional.

Escoltem la defensa del regidor del PSC Joan Carrasco, i la rèplica del regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau:

Joan Carrasco / Jaume Tubau

-Vostès volen fugir d'estudi
-A vostès no els interessa parlar de la policia nacional, que està a càrrec seu


Tubau ha afegit que l'escenari actual és molt diferent del de fa tres anys, perquè s'ha fet una important renovació tecnològica, s'ha ampliat la plantilla i ja hi ha la garantia que Sant Cugat tindrà comissaria dels Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.