Recoder reitera que el projecte inicial de la plaça de l'estació ja preveia el pas dels autobusos


  • Comparteix:

Per a l'alcalde, cal donar un bon servei als usuaris dels FGC

Per a l'alcalde, cal donar un bon servei als usuaris dels FGC

L'alcalde ha acusat els responsables de l'associació de veïns Centre-Estació de mantenir posicions partidistes i practicar la confusió quan reivindiquen que no passi cap autobús per la plaça Lluís Millet. Lluís Recoder assegura que l'equip de govern mantindrà el projecte inicial de fer passar algunes línies per la plaça, tot i que es mostra obert a continuar el diàleg amb els veïns afectats.

L'alcalde ha reiterat que la plaça vianantitzada no és incompatible amb el pas del transport públic, i ha insistit en què aquest és el model que s'ha practicat amb èxit en moltes ciutats del nostre país i de tota Europa. Segons Lluís Recoder, és habitual que la plaça que dóna accés a l'estació de ferrocarrils tingui un enllaç directe amb les línies d'autobús urbà de la ciutat.

L'alcalde ha insistit en què l'Ajuntament mantindrà el projecte que es va aprovar inicialment, i ha acusat els representants de l'associació de veïns del Centre-Estació d'adoptar una postura partidista quan van portar la reivindicació al ple municipal.

Lluís Recoder

Al ple hi va haver una intervenció molt dura, més política que veïnal. Però un altre veí de darrere l'estació va demanar que es compleixi el projecte tal com es va aprovar.


Lluís Recoder ha reconegut que les més de 1.900 signatures recollides per l'associació de veïns s'han de tenir en compte, però ha afegit que, en alguns casos, les adhesions s'han obtingut per la via de la confusió.

Lluís Recoder

De vegades s'han obtingut de forma confusa. En algun cas s'ha explicat que l'Ajuntament s'havia equivocat a l'hora de mesurar l'alçada del túnel, i això no és veritat.


Aquesta acusació ha estat negada per l'associació, que ha indicat que en l'escrit d'adhesió a la campanya es detallaven clarament els motius reals de la seva oposició al pas dels autobusos per la plaça.

Recordem que l'equip de govern va decidir que els autobusos que van als districtes i els interurbans continuaran passant per darrere de l'estació un cop acabades les obres de vianantització de la plaça Lluís Millet. Per davant de l'estació passaran, doncs, els busos de les línies 1 i 2 del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.