Dos de cada tres santcugatencs va almenys una vegada a l'any al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Només un 1% dels santcugatencs disposa d'un abonament

Només un 1% dels santcugatencs disposa d'un abonament

Una tercera part dels santcugatencs no assisteix mai als actes que acull el Teatre Auditori, i menys de l'1% disposa d'un abonament, segons les dades de l'Observatori Sociològic encarregat per l'Ajuntament. En canvi, el 64% dels ciutadans assegura que presencia, almenys una vegada a l'any, algun espectacle programat al Centre Cultural.

L'estudi revela que la majoria de la població assisteix almenys una vegada a l'any al Teatre Auditori. Per la seva banda, els santcugatencs que no assisteixen al recinte afirmen que no els agrada el teatre, que els espectacles són massa cars i que no disposen de temps suficient. El responsable de l'estudi sociològic, Enric Renau, afirma que cal millorar les xifres relacionades amb la participació al Teatre Auditori.

Enric Renau

"Es pot millorar la xifra d'abonats"


El cinema i la música, amb un 58% i un 51% respectivament, són les formes d'oci que interessen més als santcugatencs. El teatre, amb un 48%, és la tercera preferència cultural de la població de la ciutat, sempre segons l'Observatori Sociològic. Enric Renau considera que Sant Cugat parteix amb desavantatge per donar a conèixer les activitats que acull.

Enric Renau

"Sant Cugat compta amb el desavantatge de tenir una població per donar a conèixer les seves activitats"


La resta d'activitats culturals que organitzen les entitats culturals, esportives i d'oci de la ciutat són conegudes per més de la meitat de la població, segons les dades de l'estudi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.