Sant Cugat comptarà, abans de finals d'any, amb un organisme de gestió d'espais naturals


  • Comparteix:

La creació de l'ens és un dels punts del pacte CiU-ERC

La creació de l'ens és un dels punts del pacte CiU-ERC

L'Ajuntament crearà un organisme municipal de gestió d'espais naturals, que s'encarregarà prioritàriament de gestionar el parc rural de Torre Negra. La intenció de l'Àrea de Medi Ambient és que l'ens comenci a funcionar aquest mateix any, tot i que encara s'està estudiant la millor fórmula legal.

La creació d'un organisme autònom municipal encarregat de gestionar els espais naturals del municipi és un dels punts del pacte de govern signat entre CiU i ERC.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha anunciat que l'organisme podria entrar en funcionament aquest mateix any, amb l'objectiu prioritari de gestionar el parc rural de Torre Negra.

Eduard Pomar

L'espai natural més important que s'està creant és el parc rural de la Torre Negra, però també s'aniran incorporant altres espais.


Les funcions de l'organisme serien la gestió i delimitació dels espais naturals de Sant Cugat, a banda de la protecció dels elements més sensibles, com les rieres. Ho explica el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Delimitar els espais naturals del municipi, garantir la connectivitat entre espais, gestionar-los i protegir les rieres.


L'Àrea de Medi Ambient està estudiant quina és la millor fórmula legal per constituir aquest ens, que podria convertir-se en un organisme autònom o un institut municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.