El PP diu que l'alcalde accidental incompleix la normativa fent onejar només la senyera a l'Ajuntament


  • Comparteix:

La senyera substitueix, des de dilluns, la bandera sahrauí

La senyera substitueix, des de dilluns, la bandera sahrauí

L'alcalde accidental durant aquesta primera setmana d'agost, Eduard Pomar, ha ordenat penjar la bandera catalana, en solitari, al balcó de l'Ajuntament. El Partit Popular ha criticat aquesta decisió, ja que considera que incompleix la normativa.

Des del Partit Popular es parla d'incompliment de la normativa vigent, que especifica que les banderes que han d'onejar als ajuntaments són l'espanyola, la catalana i la de la ciutat. Ho explica el regidor popular Alfredo Bergua.

Alfredo Bergua

Hi ha normativa que diu han d'onejar la bandera espanyola, la catalana i la de la ciutat, i el senyor Pomar està incomplint aquesta normativa de nou.


Eduard Pomar no ha volgut fer declaracions sobre aquest tema, però ha indicat que el fet que onegi en solitari la bandera catalana no té cap significació política. Per Bergua, però, això no és així.

Alfredo Bergua

Això només ho diu ell. Si no està d'acord amb la normativa, jo el convido a que, des del seu grup parlamentari, presentin les esmenes corresponents.


Per altra banda, per Bergua el fet que només onegés la bandera sahrauí fins el passat dilluns era un homenatge als nens que estan passant les vacances amb famílies santcugatenques, i de cap manera pot relacionar-se aquest homentatge amb el canvi de bandera ordenat per Eduard Pomar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.