Avancen les obres de la novena i desena escoles, que han d'estar acabades al setembre


  • Comparteix:

Les obres de la desena escola, a Vullpalleres, avancen a bon ritme

Les obres de la desena escola, a Vullpalleres, avancen a bon ritme

Les obres de construcció de la novena i desena escoles d'infantil i primària avancen segons el calendari previst i estaran enllestides per començar el curs vinent, al setembre. A data d'avui, la desena escola, ubicada al barri de Vullpalleres, ja està força avançada i només falta acabar els interiors i adequar els accessos. En canvi, la novena escola, al Turó de Can Matas, encara està pels fonaments, tot i que segons l'Ajuntament estarà acabada a temps ja que les obres s'efectuen ràpidament gràcies a que l'estructura de l'edifici és prefabricada.

L'alcalde accidental durant aquesta primera setmana d'agost, Eduard Pomar, ha visitat les obres de la novena i desena escoles, que estaran en marxa al setembre.

La desena escola, al barri de Vullpalleres, ja presenta un aspecte força avançat, un cop s'ha instal·lat l'estructura prefabricada i s'han començat a arranjar els terrenys del voltant. Encara falta, però, acabar els interiors, pintar i adequar els accessos. Pel que fa a la novena escola, al Turó de Can Mates, les obres estan més endarrerides. De moment, s'han fet els fonaments, i ara falta col·locar l'estructura prefabricada, que aribarà ja muntada des de Gijón.

Segons l'alcalde accidental, Eduard Pomar, la primera setmana de setembre estaran enllestides les dues escoles, fet que permetrà iniciar el curs amb dos nou equipaments molt necessaris per a la ciutat.

Eduard Pomar

La de Vullpalleres està molt avançada i a principis de setembre estarà acabada. La de Can Mates va més lenta, però també complirà el calendari previst.


De moment, les dues escoles començaran a funcionar el curs vinent només amb els primers cursos d'educació infantil i primària. En el cas de la desena, hi haurà P3, P4 i P5, i també un grup de primer curs de primària. A la novena, durant el primer any només hi haurà alumnes de P3 i P4.

Un cop començat el curs, les obres hauran de continuar per tenir enllestits completament els dos centres i que puguin acollir tot el cicle educatiu de primària. En aquest sentit, la Generalitat aposta per acabar primer la desena escola, a Vullpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.