El camp d'entrenament de la Ciutat Esportiva entrarà en funcionament al setembre


  • Comparteix:

Durant l'agost, s'acabaran les obres de l'edifici de vestidors

Durant l'agost, s'acabaran les obres de l'edifici de vestidors

Les obres de construcció de l'edifici dels vestidors de la Ciutat Esportiva estaran enllestides al setembre. Així ho ha confirmat l'alcalde accidental, Eduard Pomar, durant una visita d'obres que li ha permès veure l'estat dels treballs en aquest sector de La Guinardera. Amb aquesta actuació, s'aconseguirà que, la temporada vinent, pugui començar-se a utilitzar el camp de rugby de gespa artificial, que ja està finalitzat.

La Ciutat Esportiva es començarà a omplir d'esportistes a partir del setembre, amb l'entrada en funcionament de l'edifici de serveis i vestidors que permetrà que els membres del Club de Rugby Sant Cugat puguin entrenar-se al camp de gesta artificial, que ja està finalitzat.

L'alcalde accidental durant aquesta primera setmana d'agost, Eduard Pomar, s'ha mostrat satisfet per la finalització d'aquesta fase de les obres, que donarà resposta a una necessitat dels clubs esportius de la ciutat.

Eduard Pomar

L'edifici de vestidors era una necessitat important. Fins ara els clubs no podien entrenar perquè no hi havia vestidors. Al setembre entrarà en funcionament.


Les obres de la Ciutat Esportiva, que ocupa més de 6 hectàrees a la zona de la Guinardera, entre l'hipòdrom i l'enllaç de l'autopista AP-7 amb els Túnels de Vallvidrera, van començar fa un any, amb un pressupost de 5,4 milions d'euros. En el futur, les instal·lacions comptaran també amb una pista d'atletisme i un camp de futbol de gespa artificial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.