Inaugurada la nova avinguda Europa, que connecta Rubí i Sant Cugat per sobre de l'AP-7


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, ha inaugurat l'avinguda Europa, el nou vial que enllaça Rubí amb Sant Cugat passant per sobre de l'autopista AP-7 i que ofereix una alternativa d'accés a la ciutat des dels Túnels de Vallvidrera. La nova via, que ha costat 4 milions i mig d'euros, suposa el desdoblament de la carretera de Sant Cugat a Rubí i permet incrementar la connectivitat del parc d'activitats econòmiques de Can Sant Joan.

L'avinguda Europa, que ha entrat en funcionament avui, és una via ràpida de tres carrils per sentit que enllaça la rotonda d'accés a l'E-9 (Túnels de Vallvidrera) amb la rotonda del parc d'activitats econòmiques de Can Sant Joan.

El traçat, de 749 metres, inclou un pont sobre l'AP-7 i un doble viaducte per salvar el desnivell del terreny, que passa per sobre de la via d'accés al Sant Cugat Centre Comercial.

L'avinguda Europa representa, a la pràctica, un desdoblament de la carretera tradicional de Sant Cugat a Rubí, que sovint pateix col·lapses. A més, suposa una millora de la connectivitat del centre d'activitats econòmiques de Can Sant Joan. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Millora la comunicació entre el centre de Sant Cugat i el centre de negocis de Can Sant Joan. A més, desdobla la carretera de Rubí, que sovint pateix col·lapses.


L'avinguda Europa, a més, millora la connexió amb la xarxa d'autopistes d'una zona de nou creixement de la ciutat, el sector de La Guinardera. Per l'alcalde, Lluís Recoder, el nou vial servirà per potenciar l'eix de l'AP-7 com un dels centres de major dinamisme econòmic del país.

Lluís Recoder

És com una nova 'Rambla de Catalunya'. El nou vial afavoreix l'eix de l'AP-7, que es consolida com un centre d'activitat econòmica i empreses punteres.


Les obres de construcció de l'avinguda Europa, que han tingut un cost de 4 milions i mig d'euros, han anat a càrrec de la Junta de Compensació del Pla Parcial de Can Bellet, Can Canyameres i La Guinardera 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.