Recoder demana solucions urgents per evitar el col·lapse permanent de l'autopista AP-7


  • Comparteix:

L'alcalde diu que els embussos provoquen que el trànsit es desviï cap a la nostra ciutat

L'alcalde diu que els embussos provoquen que el trànsit es desviï cap a la nostra ciutat

L'alcalde ha demanat solucions urgents a les administracions espanyola i catalana per acabar amb els col·lapses que pateix a diari l'autopista AP-7. Lluís Recoder ha denunciat que una part del trànsit d'aquesta autopista es desvia cap a altres vies de la nostra ciutat, com la Ronda Nord, per evitar els embussos, fet que entorpeix la fluïdesa del trànsit als principals eixos viaris de la nostra ciutat.

Lluís Recoder ha tornat a demanar al Ministeri de Foment i la Generalitat solucions 'urgents' per evitar els col·lapses que es produeixen a diari a l'autopista AP-7/B-30, al seu pas per Sant Cugat. L'alcalde ha lamentat que, fins el moment, totes dues administracions no hagin pres mesures per acabar amb aquest problema, que paral·litza una de les principals vies de comunicació del país, que serveix per connectar l'Estat espanyol amb Europa.

Lluís Recoder

Fa temps que ho demano personalment i encara no he rebut una resposta. Convido els responsables de Foment i de la Generalitat a que vinguin aquí i vegin els col·lapses.


Recoder ha denunciat, a més, que el col·lapse permanent de l'AP-7 provoca que molts conductors que fan recorreguts per l'interior del Vallès utilitzin carrers de Sant Cugat per evitar els embussos, fet que col·lapsa les principals artèries de comunicació de la nostra ciutat.

Lluís Recoder

El col·lapse de l'AP-7 provoca problemes a la nostra ciutat. Molts vehicles utilitzen la Ronda Nord o altres vies per estalviar-se els col·lapses, provocant problemes a la xarxa interna.


L'alcalde ha reiterat que, per solucionar els problemes de mobilitat que pateix la comarca, és fonamental posar en funcionament d'una vegada per totes la línia de Renfe Mollet-Papiol. Aquesta línia compta amb una estació a Sant Cugat, rehabilitada fa un any però que encara no ha entrat en servei. Per l'alcalde, és 'penós' veure com l'estació de Coll Favà es comença a deteriorar, per manca d'ús, dotze mesos després de la seva renovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.