El cupó de l'ONCE d'aquest dijous porta la imatge de Sant Cugat


  • Comparteix:

La iniciativa s'emmarca en la sèrie 'Escuts d'Ajuntaments'

La iniciativa s'emmarca en la sèrie 'Escuts d'Ajuntaments'

El cupó de l'ONCE corresponent al sorteig d'aquest dijous està dedicat a Sant Cugat. Dins de la sèrie 'Escuts d'Ajuntaments de més de 50.000 habitants', el cupó inclou una imatge del claustre del Monestir i l'escut de la ciutat, a més d'algunes dades bàsiques sobre el municipi.

Aquest dijous surten a la venda uns 6 milions de cupons a tot l'Estat on apareix la imatge de Sant Cugat, representada pel claustre del Monestir i l'escut del municipi. L'emissió d'aquest cupó s'emmarca dins d'una sèrie dedicada als escuts d'ajuntaments de més de 50.000 habitants, que va començar el passat 5 d'abril i s'allargarà fins a principis de l'any vinent.

El director de l'ONCE de l'àrea de Sant Cugat-Rubí-Terrassa, Xavier Heras, explica que l'objectiu d'aquesta sèrie és reconèixer el suport dels municipis a favor de l'Organització Nacional de Cecs.

Xavier Heras

Estem contents per la tasca que fan els municipis, que ens faciliten la venda del cupó als carrers. És molt bonic poder oferir aquest agraïment a l'Ajuntament que ens ajuda.


L'alcalde accidental, Joan Recasens, ha agraït que l'ONCE hagi dedicat un cupó a la nostra ciutat, i ha destacat que és una ocasió irrepetible per difondre de forma massiva la imatge de Sant Cugat arreu de l'Estat.

Joan Recasens

És un element de difusió de Sant Cugat i del Monestir. Que en un dia surtin 6 milions de cupons amb la imatge de la ciutat no és fàcil, i segurament només ho pot aconseguir l'ONCE.


El cupó diari de l'ONCE, que es comercialitza de dilluns a dijous, reparteix un primer premi de 300.000 euros. El preu del cupó és d'1,5 euros.

Gràcies a la venda del cupó, l'Organització Nacional de Cecs proporciona un lloc de treball directe a prop de 47.000 persones, i indirecte a uns 45.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.