Tres ferits, un d'ells greu, en dos accidents de trànsit a Sant Cugat


  • Comparteix:

La conductora d'un ciclomotor ha ingressat en estat greu a l'HGC

La conductora d'un ciclomotor ha ingressat en estat greu a l'HGC

Un ferit greu i dos lleus són el balanç de dos accidents de trànsit ocorreguts en les últimes hores a Sant Cugat, un a l'avinguda Francesc Macià amb Josep Carner, i l'altre a la Rambla Ribera. El primer s'ha produït quan la conductora d'un ciclomotor ha topat amb un vehicle. Com a conseqüència de l'accident, la dona ha estat ingressada d'urgència a l'Hospital General de Catalunya, i el seu pronòstic és greu. El segon accident s'ha produït quan una veïna santcugatenca ha perdut el control del seu vehicle i s'ha estabellat contra un arbre.

La conductora del ciclomotor que ha topat amb un vehicle després de perdre el control a l'avinguda Francesc Macià amb Josep Carner ha estat ingressada d'urgència a l'Hospital General de Catalunya, i el seu pronòstic és greu. El segon accident ha produït dos ferits lleus quan la conductora d'un vehicle ha perdut el control i s'ha precipitat sobre un arbre de la via pública.

D'altra banda, un veí de Barcelona ha manifestat que baixant per la carretera de l'Arrabassada, en direcció a Sant Cugat, s'ha creuat amb un porc senglar que no ha pogut evitar i que li ha provocat diversos danys al vehicle com a conseqüència del xoc amb l'animal.

Per últim, la policia local ha detectat un vehicle a l'avinguda de l'estació de La Floresta que havia estat robat, i ha rebut un avís d'alarma al Bar Stop del carrer Rius i Taulet, on la porta, la persiana i la màquina escura butxaques han estat forçades, tot i que el propietari de l'establiment ha manifestat que no li han robat res d'importància ja que la màquina la van buidar abans de marxar de vacances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.