Obert el termini de preinscripcions a les escoles bressol


  • Comparteix:

El termini de preinscripció per accedir a una de les set escoles bressol municipals per al curs 2007-2008 comença aquest dimecres i s'allargarà fins el 15 de maig. L'1 de juny es publicarà la llista definitiva dels 246 admesos, que podran fer la matrícula al centre adjudicat entre el 14 i 20 de juny.

Dels set centres públics i concertats que té la ciutat, cinc són de titularitat municipal, un de l'EMD de Valldoreix i un altre privat però subvencionat amb fons públics. Les places disponibles a les set escoles bressol per al curs vinent sumen un total de 246, i el termini per sol·licitar-les s'obre aquest dimecres.

La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, explica quins criteris es fan servir per ordenar les sol·licituds de les places demanades.

Àngels Solé

Es fa una primera baremació i un cop passen els que tenen més punts, es fa un sorteig.


Solé creu que l'oferta d'escoles bressol municipals es complementa amb l'oferta de les privades i que, d'aquesta manera, es cobreix de manera satisfactòria la demanda de places que té la ciutat.

Àngels Solé

Actualment a Sant Cugat, entre places d'escola bressol pública i privada, tenim molta cobertura.


De les 246 places ofertades, 32 estan reservades per a infants amb necessitats educatives específiques.

L'1 de juny es publicarà la llista definitiva dels infants admesos, que podran fer la matrícula al centre adjudicat entre el 14 i 20 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.