Balanç positiu de la campanya de reciclatge de telèfons mòbils a l'Eroski de Sant Cugat


  • Comparteix:

La companyia vol posar solució al problema creixent de residus generats per aquest tipus d'aparells

La companyia vol posar solució al problema creixent de residus generats per aquest tipus d'aparells

El centre Eroski de Sant Cugat valora molt positivament la campanya de reciclatge de telèfons mòbils que va engegar la primera setmana d'agost. Amb aquesta iniciativa, Eroski s'ha avançat a la normativa europea que obligarà als fabricants a fer-se càrrec de la generació de residus que provoquen els components dels telèfons mòbils.

Amb aquesta experiència pilot, els centres del grup Eroski posen a disposició dels consumidors uns dipòsits en els quals es pot lliurar qualsevol model de mòbil, bateries i accessoris de telefonia per tal de desmuntar, classificar i tractar els telèfons recollits.

De moment, sembla que l'experiència funciona i des del centre Eroski de Sant Cugat es fa una valoració positiva. Escoltem Pedro Meco, responsable de l'àrea de telecomunicacions del centre.

Pedro Meco

Portem una mica més d'un mes, i la gent se'n va assabentant poc a poc, quan veu l'expositor que tenim aquí. L'experiència està sent positiva.


La iniciativa encara no té una data d'acabament, i ja s'ha implantat a quatre centres més de Catalunya amb la voluntat de donar una "solució concreta i senzilla" al creixent problema de la generació de residus.

Qualsevol persona que vulgui llençar un telèfon mòbil o algun dels seus accessoris pot fer-ho, per tant, a l'Eroski de Sant Cugat, on trobarà un contenidor destinat a aquesta finalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.