L'avinguda Pere Planas de la Floresta queda tallada al trànsit avui i demà


  • Comparteix:

Avui i demà es produiran talls de trànsit a l'avinguda Pere Planas de La Floresta. Les interrupcions de circulació de vehicles tindran lloc al numero 167 de l'avinguda, a causa del muntatge d'una grua d'obres i de l'estacionament de vehicles de grans dimensions.

Aquest dimarts, 14 de setembre, l'avinguda Pere Planas restarà tallada al trànsit entre les vuit del matí i les vuit del vespre, a causa del muntatge d'unes obres que comportaran muntar una grua i l'estacionament de diferents vehicles de grans dimensions. El tall continuarà demà, dimecres, però només durant la franja horària de10 del matí a dues del migdia.

Per tal de poder circular per la zona, ja s'han senyalitzat els itineraris alternatius que podran consultrar-se en diferents cartells informatius. Pel que fa a la línia d'autobús urbà que circula per l'avinguda Pere Planas, l'empresa Sarbus informarà els seus usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.