La Generalitat subvenciona tres projectes a Sant Cugat i un a Valldoreix dins del Pla d'Obres i Serveis


  • Comparteix:

El nou Ajuntament rep una ajuda de 300.000 euros

El nou Ajuntament rep una ajuda de 300.000 euros

El govern català ha aprovat el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) pels anys 2004-2007, que inclou una subvenció global de 537.000 euros destinada a finançar tres projectes a Sant Cugat. Les obres del nou Ajuntament, la tercera fase del pla de vianantització del centre i la rehabilització de les escales Tarruell, a La Floresta, són les actuacions subvencionades. A més, la conselleria de Governació finançarà amb 255.000 euros la construcció d'un nou edifici cultural a Valldoreix.

El govern de la Generalitat ha aprovat el plec de partides del pla quatriannual d'obres i serveis de Catalunya, presentat pel departament de Governació i destinat a ajudar els ajuntaments petits i mitjans a finançar projectes urbanístics i de serveis cap els ciutadans.

El Pla destina 200.000 euros a finançar la tercera fase del pla de vianantització del centre, que afecta a la plaça Lluís Millet i al carrer Valldoreix. També atorga una subvenció de prop de 37.000 euros a la rehabilitació de les escales Tarruell, a La Floresta. Però la partida més abundant és la destinada a la construcció de la nova seu de l'Ajuntament a la Rambla del Celler, que rep una aportació de 300.000 euros.

La Generalitat també ha concedit una subvenció de més de 255.000 euros a l'EMD de Valldoreix per a la construcció de la primera fase d'un nou edifici lúdic i cultural. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, va avançar fa uns mesos que aquesta aportació es destinaria, en principi, a finançar la nova centralitat que s'ubicarà a l'entorn de la nova seu de l'EMD i que acollirà, a banda de les oficines de l'administració, nous equipaments per a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.