El projecte 'Compartir Pàrquing' té una escassa rebuda i perilla la seva continuïtat


  • Comparteix:

La iniciativa per compartir cotxe, en canvi, s'ha consolidat

La iniciativa per compartir cotxe, en canvi, s'ha consolidat

El projecte Compartir Pàrquing, impulsat per l'Ajuntament des de fa un any, no té garantida la continuïtat. Davant l'escassa resposta que ha obtingut aquest servei, l'equip de govern s'està plantejant el seu futur. En canvi, el projecte Compartir Cotxe s'ha consolidat, i s'ha convertit en una opció real de mobilitat per una part de la ciutadania.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha reconegut que l'interès dels santcugatencs pel servei Compartir Pàrquing és, en aquest primer any de funcionament, molt escàs. El servei es va posar en marxa amb motiu del Dia Europeu Sense Cotxes de l'any passat, i en el primer mes de funcionament només va rebre 18 visites d'usuaris interessats. Des de llavors, la difusió d'aquesta iniciativa no ha millorat, i això ha portat als seus responsables a replantejar-se la continuïtat del servei. Ho explica Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Les primeres dades ens deien que no havia tingut gaire ressò, a diferència del servei Compartir Cotxe. Ens vam donar un any de marge per decidir la seva continuïtat.


Recordem que el servei Compartir Pàrquing, que funciona a través de la web de l'Ajuntament, permet que persones que deixen lliure una plaça d'aparcament perquè marxen a treballar, la puguin intercanviar amb algú altre que vingui a treballar a Sant Cugat i necessiti una plaça.

En canvi, el servei Compartir Cotxe és tot un èxit, i s'ha consolidat com una alternativa real per a un sector de la població santcugatenca. Eduard Pomar.

Eduard Pomar

El projecte Compartir Cotxe s'ha consolidat. Hi ha un sector de la població que el fa servir de manera regular.


Durant l'any 2003, aquest servei va rebre més de 4.000 visites a través de la web municipal, www.santcugat.org. Un 1,5% del total d'ofertes al conjunt de l'Estat espanyol per fer ús del Compartir Cotxe corresponien, l'any passat, a trajectes amb origen o destinació a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.