Els veïns de la zona del passeig Olabarria presenten 90 propostes per millorar la mobilitat


  • Comparteix:

L'equip de govern es felicita per l'èxit del procés participatiu

L'equip de govern es felicita per l'èxit del procés participatiu

L'Ajuntament ha rebut prop de 90 propostes dels veïns de la zona del passeig Olabarria per tal de millorar la mobilitat i frenar l'excés de velocitat en aquest sector. La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'ha felicitat per l'elevada resposta que ha tingut aquest procés participatiu, i s'ha compromès a consensuar amb els veïns les mesures a aplicar a partir d'ara.

L'Ajuntament va engegar a principis del mes d'agost un procés participatiu pilot per tal d'arribar a un acord amb els veïns sobre les mesures per reordenar la mobilitat i acabar amb l'excés de velocitat que es produeix en alguns carrers de la ciutat. Els habitants del passeig Olabarria, l'avinguda Enllaç i els carrers adjacents han respost a la crida de l'equip de govern, i han elaborat unes 85 propostes, que seran recopilades pels tècnics de l'àrea de Territori i convertides en un document de treball conjunt.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat l'elevada participació dels veïns i s'ha compromès a estudiar les seves aportacions per plantejar solucions consensuades.

Mercè Conesa

L'experiència participativa ha anat molt bé, i ara des de l'Ajuntament hem d'adquirir un compromís per estudiar les propostes i fer una síntesi.


Les propostes recollides corresponen a particulars, però també, en alguns casos, a comunitats de propietaris i veïns que s'han posat d'acord per elaborar aportacions conjuntes. Mercè Conesa destaca l'esforç dels veïns de la zona per contribuir a millorar la mobilitat.

Mercè Conesa

Hi ha propostes de particulars, però també de comunitats de propietaris que s'han agrupat. Els veïns han fet un important esforç.


A partir de les propostes dels veïns, l'Àrea de Territori elaborarà un document de treball que serà discutit, properament, en una reunió entre els veïns i els tècnics municipals. D'aquesta trobada, que es podria celebrar a finals d'octubre, hauria de sortir un equip de seguiment amb l'objectiu d'elaborar el calendari d'actuacions del Pla d'Acció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.