L'EMD és a punt d'aconseguir la titularitat del domini de la seva web


  • Comparteix:

Imatge de la web de l'EMD, el dia de la seva estrena

Imatge de la web de l'EMD, el dia de la seva estrena

L'EMD de Valldoreix ha arribat a un acord per aconseguir la propietat del domini de la seva plana web, 'valldoreix.org', que fins ara era d'un particular. L'entitat també està treballant per remodelar la web actual i dotar-la de nous continguts per convertir-la en una eina més útil pels ciutadans.

El vocal de cultura de l'EMD, Josep Casadellà, ha explicat que el domini de la web de l'entitat el va registrar un particular, vinculat a l'empresa que gestiona els seus continguts. Ara, a punt d'extingir-se el contracte amb aquesta companyia, l'EMD ha aconseguit un acord perquè el domini passi a ser de l'entitat sense cap cost per Valldoreix:

Josep Casadellà

El domini no és propietat de l'EMD perquè vam heretar una situació concreta, però obviament s'ha de regularitzar perquè no sigui d'un particular


Casadellà també ha anunciat que l'EMD té previst desenvolupar una nova web que, sota l'adreça 'emdvalldoreix.org', permetrà als usuaris fer algunes gestions amb l'administració. Per això la web actual, estrenada el desembre de 2002, es transformarà en una nova versió, que estarà més orientada als ciutadans i a les entitats de Valldoreix:

Josep Casadellà

Volem fer una web amb informació local, de les entitats, per la gent jove, i que sigui molt participativa


Per cert, que l'adreça web amb què originàriament va néixer la web de l'EMD, 'valldoreixobert.net' ha canviat de propietari i ara hostatja continguts de tipus eròtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.