Tret de sortida al pla de pilones mòbils als carrers Valldoreix, Sant Jordi i Sant Antoni


  • Comparteix:

Adata d'avui, l'eix de vianants de la plaça Lluís Millet a la plaça d'en Coll ja està finalitzat i en un futur es faran les obres als carrers adjacents

Adata d'avui, l'eix de vianants de la plaça Lluís Millet a la plaça d'en Coll ja està finalitzat i en un futur es faran les obres als carrers adjacents

Els tècnics deldepartament de mobilitat de l'àrea de Territori es reuniran aquest dimecres amb els veïns dels carrers Sant Antoni, Valldoreix, Sant Jordi i Riera per preparar la posada en marxa de la tercera fase del pla de pilones mòbils. Pel que fa al pla de vianantització, ja s'han enllestit les obres dels carrers principals i en els propers anys es tirarà endavant la vianantització de carrers adjacents per culminar el projecte.

Després de la implantació sense incidents de les dues primeres fases del pla de pilones mòbils, els tècnics de l'àrea de Territori es reuniran aquest dimecres amb els veïns de la zona per tal de preparar la implantació de la tercera fase del pla.

L'objectiu d'aquest projecte és garantir que només els veïns i comerciants de la zona podran accedir amb els seus vehicles a aquests carrers de vianants. Com ja s'ha fet en les altres zones, els afectats disposaran d'adhesius identificadors i d'una tarja magnètica que permetrà desactivar les pilones mòbils.

Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha afegit que ja s'ha culminat la fase principal de pla de vianantització i que, en els propers anys, es vianantitzaran els carrers adjacents.

Mercè Conesa

Les obres de vianatització estan gairebé complertes. En canvi, del pla de pilones queda la zona del carrer Sant Jordi. Dimecres hi haurà una reunió amb els veïns.


Recordem que la reunió informativa amb els veïns del carrer Sant Jordi, Valldoreix, Sant Antoni i Riera tindrà lloc aquest dimecres, a dos quarts de 9 del vespre, a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.