Ultimen els preparatius per encendre els llums de Nadal


  • Comparteix:

Enguany es col·locaran 379.000 microbombetes de baix consum

Enguany es col·locaran 379.000 microbombetes de baix consum

Els llums de Nadal ja s'estan penjant pels carrers de Sant Cugat. Igual que l'any passat, es col·locaran 379.000 microbombetes de baix consum, que es distribuiran entre els arbres, cortines lluminoses i els plafons amb missatges nadalencs. La previsió és que l'encesa dels llums es faci la primera setmana de desembre.

Els carrers de Sant Cugat ja estan a punt per poder tornar a encendre els llums de Nadal. Enguany com cada temporada nadalenca, està previst encedre-les la primera setmana de desembre, encara que des de l'Ajuntament no tenen fixada encara una data exacte.

Aquest Nadal no hi hauran novetats ni en l'estil de les llums ni en el recorregut pels diferents carrers del municipi. Així, destacaran com ja fa tres temporades, els plafons, les xarxes els arbres, i la pluja d'estels, entre d'altres. Ho explica Cristina Paraira, regidora de Serveis Urbans.

Cristina Paraira

Els llums model són exactament iguals que en les tres últimes campanyes nadalenques. Pels carrers de la ciutat podrem trobar des de plafons, xarxes els arbres, pluja d'estels, així com llums en els fanals.


La campanya anterior es va reduir l'horari, de 6 de la tarda a 11 de la nit, exceptuant la nit de Nadal, el dia de Sant Esteve, la nit de cap d'any, i el dia de reis que s'allargava durant tota la nit. Enguany, en aquests quatre dies també es veurà reduit l'horari fins les dues de la matinada, i com en anys anteriors s'utilitzaran microbombetes de baix consum.

El principal problema serà però reduir l'horari de les llums dels fanals, ja que van conectades conjuntament. L'ajuntament està encara estudiant com fer la separació de la instal·lació entre aquestes bombetes i els diferents fanals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.