Les botigues de Sant Cugat Comerç engeguen una campanya de descomptes


  • Comparteix:

Els comerciants celebraran el Nadal oferint per primera vegada la tradició de fer cagar el tió

Els comerciants celebraran el Nadal oferint per primera vegada la tradició de fer cagar el tió

Coincidint amb la creació de la Federació de Comerciants i amb el 25è aniversari de Sant Cugat Comerç, les botigues de la ciutat han preparat per aquests dies una campanya per oferir diferents descomptes a partir de butlletes de 'rasca i guanya'. Ja per Nadal, els comerciants organitzaran per primera vegada el tradicional 'caga-tió'.

Ara que la Federació de Comerciants ja és una realitat, amb 400 associats, i amb motiu del 25è aniversari de Sant Cugat Comerç, es llançarà una campanya del tipus tipus rasca i guanya, on els compradors podran obtenir descomptes en les seves com.
pres des de l'1% i fins arrivar al 25%. Amb això la Federació, vol animar als sancugatencs a que comprin més. Ho explica Maria Eulàlia Egea, Presidenta de Sant Cugat Comerç.

Ma. Eulàlia Egea

Serà una campanya d'aquestes típiques de rasca y guanya. Tots els premis estaran en una capça, i evidentment no es podrà saber quin tant per cent et pot tocar. En el moment de la compra, la persoa escollirà una butlleta, la rascarà i es podrà beneficiar de descomptes entre un 1% i un 25%.


Aquests dies s'està treballant també per tirar endavant la propera campanya de Nadal. En aquesta cas es vol optar per una novetat i s'ha pensat en posar un 'caga tió', a totes les places del municipi, per tal que els més petits puguin anar a fer el típic ritual català amb aquest element tan conegut per a tots.

Els diferents comerços adherits a la Federacó entregaran un tiquet als nens, després d'haver fet una compra, perque puguin anar a fer cagar el tió, i aconseguir diferents regals. Escoltem Maria Eulàlia Egea.

Ma. Eulàlia Egea

La idea és anar a totes les places de Sant Cugat, amb un caga tió que els nens tindran l'oportunitat d'utilitzar-lo amb un tiquet que el podran trobar als diferents comerços de la ciutat, que estiguin inscrits a la Federació, i així aconseguiran regals.


A part de totes aquestes propostes, des de la Federació també estan pensant posar un motiu nadalenc unificador a totes les tendes del municipi, per tal de decorar-les amb motiu de les festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.