CiU i ERC destaquen que el pressupost té un alt contingut social i potencia la inversió


  • Comparteix:

Els dos socis de govern valoren positivament la despesa social prevista

Els dos socis de govern valoren positivament la despesa social prevista

Els dos partits que donen suport al govern municipal, CiU i ERC, consideren que el pressupost pel 2005 té un fort contingut social i potencia la inversió i el manteniment de la ciutat. Les dues formacions asseguren que el principal objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones i optimitzar els recursos de que disposa l'Ajuntament.

CiU i ERC s'han mostrat molt satisfets pels pressupostos municipals aprovats durant el ple d'aquest dilluns. Uns pressupostos que tenen com a prioritat, segons els socis del govern municipal, la millora general del manteniment de la ciutat i l'increment dels serveis a les persones.

El portaveu de CiU, Joan Recasens, ha destacat especialment l'esforç per iniciar la construcció de 646 habitatges socials l'any 2005. Un esforç que, segons Recasens, respon a una de les principals necessitats de la nostra ciutat i que no té precedents en cap altre ajuntament.

Joan Recasens

Són uns pressupostos de fort contingut social. S'iniciarà la construcció de 646 habitatges socials. No conec cap altre ajuntament que faci un esforç similar.


Recasens ha destacat, a més, que és un pressupost equilibrat territorialment, com demostra el fet que el 35% de la despesa ordinària es destina als districtes. El portaveu de CiU també ha remarcat l'elevada capacitat inversora, que representa prop de la meitat de la despesa, i l'èmfasi en les polítiques ambientals.

Des d'ERC, Enric Tomàs ha subratllat que el pressupost aprofundeix en les polítiques socials i els serveis als ciutadans, tot i que ha afegit que encara queda camí per recórrer en els propers anys de mandat.

Enric Tomàs

Els pressupostos aprofondeixen, tot i que encara poden fer-ho més, en les polítiques socials i de servei a les persones. I ho anirem incrementant en els propers anys.


ERC destaca l'increment de les partides per a Serveis Urbans, que es justifiquen per l'augment dels costos de la gestió de residus i del creixement de la ciutat. Els republicans valoren positivament que es reservin recursos per convertir Torre Negra en un parc rural i que s'augmenti el suport al teixit associatiu de la ciutat. ERC també destaca la inversió en habitatge públic i en equipaments socials i sociosanitaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.