Aquest diumenge s'inauguren els 97 pisos municipals de Promusa a Can Cabassa


  • Comparteix:

Una festa ciutadana servirà per celebrar l'adjudicació d'aquests habitatges

Una festa ciutadana servirà per celebrar l'adjudicació d'aquests habitatges

L'Ajuntament organitza aquest diumenge una festa ciutadana per celebrar l'adjudicació d'una promoció d'habitatge públic de Promusa a Can Cabassa. L'empresa municipal ha edificat en aquest sector 97 pisos de compra, de tres i quatre habitacions, els preus dels quals oscil·len entre els 92.000 i els 153.000 euros.

Aquest diumenge, a partir de les 11 del matí, l'alcalde, Lluís Recoder, inaugurarà els edificis de pisos municipals que Promusa ha construït al sector de Can Cabassa. I ho farà en el marc d'una petita festa amb xocolatada infantil i l'actuació d'un grup de pallassos, a la qual estan convidats tots els adjudicataris.

Segons Lluís Recoder, l'acte d'inauguració estarà marcat per la 'il·lusió', ja que se celebrarà el fet que un grup de veïns de Sant Cugat hauran pogut accedir a les seves vivendes a un preu fins el 60% inferior al del mercat.

Lluís Recoder

Serà un moment molt maco, d'il·lusió, perquè una sèrie de veïns tindran un pis fins un 60% més barat que el preu de mercat. Això és el que ofereix Promusa, de moment a 800 famílies, i a més de 1.000 en els propers anys.


En total, l'empresa municipal d'habitatge ha edificat 97 pisos a Can Cabassa, dins la promoció del 2001. Les dimensions dels pisos van dels 74 als 90 metres quadrats, i són de tres i quatre habitacions. Els preus van des dels 92.00 euros, en règim especial, fins els 153.000 euros en règim protegit, entre un 64% i un 41% més barats que el preu de mercat.

Aquesta mateixa promoció inclou, a més, la construcció de 76 pisos més al costat del Monestir i a l'estació dels FGC. De fet, la inauguració dels edificis del carrer Josefina Mascareñas i de la plaça Lluís Millet es farà durant el primer trimestre del 2005. L'alcalde, Lluís Recoder, considera que tot plegat demostra que la política social de l'equip de govern està molt compromesa amb el problema de l'accés a l'habitatge.

Lluís Recoder

D'aquí pocs dies entreguem les claus dels primers pisos de lloguer del darrere del Monestir. Això forma part d'una política social molt compromesa amb solucionar un dels principals problemes de la nostra societat.


L'empresa constructora de tots els edificis de Can Cabassa ha estat Corsan-Corbian, i els arquitectes que han dissenyat la promoció són els següents: Javier Aldamiz-Echeverria, Jaime Pastor, José Manuel Quiñoa, José Blanco, Bruno Cuebas, Xavier Olivella i Joan Jorba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.