Valldoreix instaurarà la 'zona vermella' a Jacint Verdaguer per potenciar el comerç de la zona


  • Comparteix:

Es podrà estacionar de forma gratuïta durant un temps màxim de 30 minuts

Es podrà estacionar de forma gratuïta durant un temps màxim de 30 minuts

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix instaurarà després de les vacances de Nadal l'ús de l'antiga 'zona vermella' a la zona comercial de la Rambla Mossèn Cinto Verdanguer. L'objectiu és evitar que els ciutadans estacionin el cotxe durant molta estona i potenciar el comerç local. La mesura preveu que l'usuari col·loqui un tiquet gratuït al taullel del vehicle que permet l'estacionament durant un temps màxim de trenta minuts.

L'EMD de Valldoreix tirarà endavant la iniciativa de la 'Zona Vermella' per tal de solucionar els problemes de mobilitat que hi ha a la zona comercial de la Rambla Mossèn Cinto Verdaguer. D'aquesta manera, preveuen que els usuaris de cotxes puguin aparcar gratuïtament durant un temps màxim de 30 minuts per realitzar compres i gestions puntuals, i evitar, així, que les places d'aparcament quedin col·lapsades durant tot el dia. Des de l'EMD ja han avisat que un agent comprovarà que no se superi el temps màxim fixat.

Ho ha explicat la vocal de Territori i Seguretat Ciutadana de l'EMD, Mercedes Rojo, al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Mercedes Rojo

El problema és que la gent aparcava i no podies anar ni a comprar una barra de pa. És una zona vermella de trenta minuts gratuita però que es controlorà a través de la Guàrdia Urbana.


D'aquesta manera, des de l'EMD intentaran promoure el comerç d'aquesta zona de Valldoreix, facilitant que els veïns s'hi puguin apropar en cotxe i el puguin estacionar durant un temps limitat. Escoltem Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

Cara a promoure el comerç perquè per nosaltres és molt important que el comerç de Valldoreix el veí tingui la facilitat d'accedir a ell. Intentem que puguis satisfer les teves necessitats al costat de casa teva.


Des de l'EMD han indicat que la 'zona vermella' entrarà en funcionament immediatament després de les festes nadalenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.