Una baralla al centre acaba amb un menor d'edat denunciat per enfrontar-se a la policia


  • Comparteix:

La policia local ha obert diligències contra un jove de 16 anys, domiciliat a Rubí, que ha protagonitzat una baralla i s'ha enfrontat amb la policia aquest dimecres a la plaça Doctor Galtés. El jove, que havia estat en un centre de menors i tenia antecedents, ha passat a disposició del Tribunal de Menors.

Els fets s'han produit a la una del migdia d'aquest dimecres a la plaça Doctor Galtés, quan dos menors d'edat s'estaven barallant al mig del carrer. Els veïns han avisat la policia local, i quan els agents han arribat, un dels joves, de 16 anys, s'hi ha enfrontat. La resistència del menor ha provocat que la policia hagi obert diligències, i hagi comprovat que el jove, domiciliat a Rubí, tenia antecedents. Ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau.

Jaume Tubau

Dos menors s'estaven barallant al carrer, i quan la policia ha arribat, un d'ells s'hi ha enfrontat. Se li han obert diligències i s'ha comprovat que tenia antecedents.


La baralla ha provocat una gran expectació entre els vianants i els comerciants de la zona. Escoltem alguns dels testimonis de l'incident.

Testimonis

Estava comprant i he sentit crits. He vist la baralla i quan han arribat els agents, un dels joves s'ha resistit i s'hi ha enfrontat.


El jove denunciat viu amb el seu germà, major d'edat, que ha estat avisat per la policia local. Les diligències estan ara en mans del Tribunal de Menors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.