La policia local destrueix més de 1.500 cd's i dvd's il·legals incautats durant l'any passat


  • Comparteix:

La policia local de Sant Cugat ha destruït més de 1.500 cd's i dvd's il·legals dels 3.400 que han estat incautats en diferents operacions policials al llarg de l'any passat. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat la importància d'acabar amb aquesta venda il·legal que tant mal fa als creadors i a la indústria audiovisual.

L'alcalde Lluís Recoder, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha presenciat la destrucció física de més de 1.500 dels 3.400 cd's i dvd's incautats per agents de la policia local en l'any 2004. Aquest material il·legal ha estat decomissat principalment al centre de la ciutat, en la zona de vianants dels carrers Santa Maria i Santiago Rusiñol.

Lluís Recoder ha destacat la càrrega simbòlica de l'acte i ha incidit en el mal que es fa a la creació intel·lectual si es compra aquest material. L'escoltem.

Lluís Recoder

El fet simbòlic que hi ha molta gent que se sent atreta pel preu menor dels cd's del 'top manta' però això produeix molt de mal a la creació intel·lectual


L'alcalde, a més, ha volgut deixar clar que la venda il·legal no només afecta els propietaris intel·lectuals de les obres sinó que també representa una competència il·legal pels comerços de la ciutat, que sí que paguen els seus impostos i la seguretat social dels seus treballadors. Recoder ha recordat també que darrera els venedors del popular i conegut 'top manta' hi ha sovint tot tipus de màfies.

Al llarg del 2004, la Policia Local ha fet vint intervencions i ha detingut nou persones relacionades amb la venda fraudulenta de cd's i dvd's il.legals. Recordem que el material incautat i no destruit, al igual que els detinguts, estan sota disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.