Els paradistes del Mercat de Torreblanca desconfien de l'oferiment de l'Ajuntament de demanar subvencions a la Generalitat


  • Comparteix:

L'Associació de Comerciants del Mercat de Torreblanca desconfia de les últimes declaracions del Regidor de Comerç, Josep Romero, segons les quals l'Ajuntament es compromet a demanar una subvenció a la Generalitat per ajudar a finançar el cost de les obres de climatització. Els comerciants afirmen que ja han estat enganyats vàries vegades, i ara demanden un informe detallat del finançament de l'obra.

Segons els comerciants del Mercat de Torreblanca, el regidor de Comerç, Josep Romero, es remet a una reunió que van mantenir ara fa dos mesos en la qual es va dir que seria l'Ajuntament el que demanaria els ajuts a la Generalitat. Els botiguers asseguren però que, en una segona trobada, celebrada el passat 28 de gener, el regidor de Comerç els va comunicar que seria millor que les subvencions les demanessin directament el botiguers.

Per Salvador González, president de l'Associació de Comerciants del mercat, el tema de la climatització ja fa molts anys que s'hagués hagut de solucionar i acusa l'Ajuntament de desdir-se constantment.

Salvador González

El tema és que un di et diuen una cosa i un altres dia et diuen un altra. Això no només ve de l'any 99 amb el protocol d'intencions; és que portem des de l'any 88 ó 89, any rera any, amb el tema de la climatització del mercat


Segons els botiguers, no és acceptable la temperatura que hi ha al mercat durant l'hivern o l'estiu, i per això han engegat una campanya per recollir signatures de la clientela. D'altra banda, els comerciants afirmen no entendre que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi donat la raó a l'Ajuntament, amb una sentència que estableix que el protocol d'intencions de l'any 1999 només expressava la "voluntat jurídica" i no l'obligació que el consistori assumís el cost de les obres. Escoltem Toni Serra, botiguer del mercat de Torreblanca.

Toni Serra

Nosaltres vem cedir un terreny a canvi d'una climatització del mercat, part de les millores, que eren evidents; el que volem és que es compleixi el que en el seu dia es va pactar. El que no volem és que ells hagin venut tot el terreny que nosaltres teniem, hagin fet els seus 'calerets' i ara, per un paràgraf escrit per ells, el Tribunal els hi hagi donat la raó


Des de l'Associació de comerciants demanen que es faci un informe on s'especifiquin clarament les condicions del finançament i les seves característiques. En cas que es fes aquest informe, els botiguers han expressat la seva voluntat de no recórrer la sentència del Tribunal, tal i com s'havien plantejat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.