L'Ajuntament farà una nova depuradora al costat de la de Can Borrull per doblar-ne la capacitat


  • Comparteix:

El projecte de construcció d'aquest equipament ja està en marxa

El projecte de construcció d'aquest equipament ja està en marxa

El projecte de construcció d’una depuradora al costat de la de Can Borrull, a les Planes, ja està en marxa. Així ho ha assegurat el tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, que especifica que la intenció és doblar la capacitat de la depuradora actual fent-ne una de similar al costat. I és que tant els veïns de la zona com tècnics de l’ajuntament adverteixen que la instal·lació ha quedat petita.

Segons el tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, la construcció d’una depuradora al costat de la de Can Borrull és un projecte imminent. La intenció, diu, és que tingui aproximadament les mateixes mides que l’actual per tal de doblar la capacitat que ara té aquesta.
Escoltem-lo

Joan Recasens

El projecte tècnic i administratiu per la construcció de la depuradora ja està en marxa. La intenció és doblar, així, la capacitat de l’actual


I és que tant els veïns de la zona com tècnics de l’ajuntament adverteixen que la actual depuradora de Can Borrull quedava petita. Així ho ha expressat el vice-president de l’associació de veïns de Can Borrull, Àngel Garcia, que assegura que les aigües residuals d’unes 20 vivendes queden fora de la depuradora i van a parar a la riera. L’escoltem

Àngel Garcia

La depuradora actual no recull les aigües de 20 o 30 cases de la zona, i tots els residus van a parar directament a la riera


Garcia també ha posat de manifest que l’actual depuradora a part de no tenir prou capacitat també pateix problemes tècnics que s’haurien de solucionar.

De la seva banda, Recasens també ha assegurat que a llarg termini possiblement s’haurà de contemplar la construcció d’una altre depuradora a la zona de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.