El carrer Safareig serà tot de doble sentit per facilitar l'accés a Valldoreix i Mira-sol des de la zona de l'estació


  • Comparteix:

L'ajuntament també preveu regular amb semàfors les cruïlles més conflictives de l'entorn

L'ajuntament també preveu regular amb semàfors les cruïlles més conflictives de l'entorn

El carrer Safareig passarà a ser de doble sentit en el tram comprès entre en carrer Villà i l'avinguda Àngel Guimerà. D'aquesta manera, es facilitarà l'accés cap a Valldoreix, Mira-sol o els Túnels de Vallvidrera des de la zona de l'estació i sense haver de donar la volta per tot el centre de la ciutat. Aquesta és una de les mesures proposades en el projecte d'ordenació viària de la plaça Lluís Millet i els carrers adjacents.

L'equip de govern vol reordenar la circulació a tot l'entorn de la plaça de l'estació. En aquest sentit, una de les principals mesures previstes és l'adequació del carrer Safareig en una via de doble sentit en el tram comprès entre el carrer Villà i l'avinguda Àngel Guimerà. Això serà possible gràcies a l'enderrocament d'una estació transformadora d'Endesa ubicada a la cruïlla entre el mateix carrer Safareig i Àngel Guimerà.

Així ho ha explicat el regidor de Mobilitat, Josep Romero, que ha afegit que això facilitarà l'accés al districte de Mira-sol, a Valldoreix o a d'altres indrets del municipi sense haver de fer la volta pel centre de la ciutat.

Josep Romero

El carrer safareig serà de doble sentit. Ara teníem queixes de veïns que volien anar cap a Mira-sol o altres punts havien de voltar per tot el centre, i amb aquesta solució ho podran fer per aquí.


A banda, aquesta proposta de reordenació també contempla limitar només als veïns i per càrrega i descàrrega el pas de vehicles als carrers Doctor Murillo, des de l'encreuament amb el carrer Domènec, i al carrer Villà, en el tram comprès entre el carrer Doctor Murillo i l'avinguda d'Àngel Guimerà. Es tracta de dos projectes inscrits dins el Pla del Centre, un pla que pel que fa als carrers adjacents a l'Eix de Vianants, s'anirà executant durant els propers anys. Escoltem la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Tenim la previsió d'anar treballant amb aquests carrers, per exemple el de la Lluna, la zona de Sant Bonaventura i Rosselló, i evidentment els carrers Doctor Murillo i Villà.


D'altra banda, i per garantir la seguretat a la zona, es posaran baranes a banda i banda de la sortida del pas soterrat de vehicles, per evitar que els vianants creuin just per allà, i s'instal·laran també semàfors a les cruïlles entre els carrers Safareig, Domènec i Àngel Guimerà, entre el carrers Safareig i Villà i a la confluència de la Rambla Ribatallada i els carrers Verdi i Sant Jordi.

Totes aquestes actuacions podrien estar enllestides en un termini de 3 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.