La campanya de recollida d'arbres de Nadal acaba amb un total de 164 avets


  • Comparteix:

Des de M edi Ambient consideren que cada cop més gent utilitza arbres de plàstic o del jardí per engalanar-los per Nadal

Des de M edi Ambient consideren que cada cop més gent utilitza arbres de plàstic o del jardí per engalanar-los per Nadal

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament ha recollit enguany un total de 164 arbres de Nadal durant la campanya de recollida que s'ha fet, per cinquè any consecutiu, passades les festes. Tot i que la xifra és una mica inferior a la de l'any passat, des de l'Ajuntament fan una valoració positiva per considerar que això demostra que cada cop més gent utilitza arbres de plàstic o bé arbres del jardí per engalanar-nos amb motiu de les festes nadalenques.

Tot i que en les primeres edicions d'aquesta campanya s'havien arribat a recollir prop de 500 arbres de Nadal a l'any, en les dues últimes edicions aquesta xifra s'ha reduït de forma considerable, situant-se en 175 l'any passat, i 164 aquest any.

El fet que tampoc s'hagin trobat però gaires arbres al costat dels contenidors d'escombraries fa pensar al tinent d'alcalde de Medi Ambient que provablement els santcuagtencs compren cada vegada menys arbres de Nadal i opten, en canvi, per arbres de plàstic o per engalanar arbres del propi jardí. Eduard Pomar.

Eduard Pomar

La gent cada vegada compra menys arbres de Nadal i tendeix a comprar arbres de plàstic que es poden muntar o demuntar o fan servir arbres del propi jardí.


Pel que fa a la continuïtat d'aquests punts de recollida, Pomar ha assegurat que en principi no tenen intenció d'eliminar-lo, ja que tots els arbres que es dipositen en aquests punts es llençarien sinó al costat dels contenidors d'escombraries.

Tot i que caldrà veure com repercuteix en aquest tema la posada en funcionament del segon Punt Verd de Can Magí, el tinent d'alcalde ha explicat que mentre la xifra d'arbres recollits sigui significativa, és important mantenir aquest servei i que la gent tingui clar que aquests arbres es repaprofiten, la majoria per fer compost.

Eduard Pomar

Si no montéssim aquests punts de recollida. La gent ho deixaria al costat dels contenidors d'escombraries, i crec que és bo que la gent vegi que hi ha un punt de recollida i que aquests arbres es recuperen per fer compost.


Recordem que els arbres recollits es porten a la planta de compostatge i allà es reutilitzen en forma de compost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.