L'EMD encarrega un estudi acústic de la Nau de Cultura després de les queixes d'alguns veïns


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix encarregarà un estudi tècnic per mesurar els nivells acústics del proper concert que se celebri a la Nau de Cultura, després de les queixes d'alguns veïns de l'entorn del Casal de Cultura. Si els resultats apunten que el soroll supera els decibels permesos, l'EMD intentarà accelerar l'elaboració del Pla Especial que permetrà construir nous equipaments culturals a la zona sense provocar molèsties als veïns.

Les queixes d'alguns veïns de l'entorn del Casal de Cultura de Valldoreix han fet que l'EMD decideixi encarregar un estudi tècnic a una empresa de so per tal de determinar si els concerts que se celebren a la Nau de Cultura, amb motiu de la Nit més Jove, superen els límits permesos. En cas que fos així, des de l'EMD s'ha anunciat que els concerts es deixarien de fer i s'intentaria avançar l'elaboració del Pla Especial per tal de poder construïr més ràpidament un local cultural polivalent a la nova centralitat de la zona del Casal per celebrar-hi concerts. Així ho ha explicat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

Monsterrat Turu

Parlarem amb una empresa tècnica que ens digui que podem fer perquè la nau de cultura no faci soroll, i si no hi ha garanties correrem amb el Pla Especial per fer l'equipament per donar sortida a l'oferta cultural pel jovent del poble


Turu considera que és important poder donar una bona oferta cultural al públic jove perquè a Valldoreix hi ha molta població d'aquesta edat. Tot i això, ha recordat que des de l'EMD es té en compte el dret dels veïns a descansar.

Montserrat Turu

Hem de poder donar oferta d'oci a la gent jove, però ho hem de fer en condicions, no pot ser que els veïns no puguin descansar


L'EMD ha demanat a l'Ajuntament de Sant Cugat l'aparell que li permetrà fer les medicions acústiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.