Jaume Tubau passa a ser tinent d'alcalde 'adjunt a l'alcaldia' de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana


  • Comparteix:

Amb aquest nomenament, ja són 7 les tinències d'alcaldia al cartipàs municipal

Amb aquest nomenament, ja són 7 les tinències d'alcaldia al cartipàs municipal

Jaume Tubau ha estat nomenat tinent d'alcalde adjunt a l'alcaldia de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana. Amb aquest nomenament, que situa en 7 el nombre de tinents d'alcalde que conformen en cartipàs municipal, es pretén donar més rellevància a aquesta àrea del consistori.

El nomenament de Jaume Tubau com a tinent d'alcalde adjunt a l'alcaldia de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana pretén potenciar aquesta àrea del consistori i els seus serveis, tal i com ha explicat el mateix Tubau.

Jaume Tubau

El que es pretén és donar més rellevància a l'àrea de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana. Una relllevància en els actes de representació i amb tot el que hem fet fins ara, però amb una responsabilitat més gran.


Jaume Tubau s'ha mostrat molt satisfet pel seu nomenament i ha expressat la seva intenció de seguir treballant per millorar la qualitat de vida dels santcugatencs des d'una vocació de servei públic.

Amb el nomenament de Tubau com a tinent d'alcalde, ja són 7 les tinències d'alcaldia que conformen el cartipàs municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.