El Teatre Auditori clou el primer trimestre del 2005 amb 'La Passió segons Sant Joan' de Bach


  • Comparteix:

El concert anirà a càrrec de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i la Coral Càrmina

El concert anirà a càrrec de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i la Coral Càrmina

L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i un dels cors catalans més reconeguts, la Coral Càrmina, ofereixen aquest vespre al Teatre Auditori un concert de 'La passió segons Sant Joan', de Johann Sebastian Bach. Es tracta d'una de les obres sacres més belles i reconegudes, i una de les peces vocals més importants de Bach.

A les portes de Pasqua, el Teatre Auditori clou la seva programació del primer trimestre del 2005 amb una de les obres sacres més belles i reconegudes de Johann Sebastian Bach, 'La passió segons Sant Joan'. Aquesta peça és coneguda com la 'passió petita', en contraposició a una altra composició de Bach, 'La Passió segons Sant Mateu', una obra més llarga i amb una major importància de l'orquestra.

El concert anirà a càrrec de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i la Coral Càrmina, sota la direcció de Fernando Marina i Gerard Claret. Els papers solistes estaran protagonitzats per Joan Cabero, que interpretarà l'Evangelista, i Marc Canturri, que farà de Jesús.

El director de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, Gerard Claret, ha explicat que en aquesta 'Passió' el principal alicient és la part coral, però ha afegit que a la seva formació li fa especial il·lusió participar en el concert. L'escoltem.

Gerard Claret

És evident que en una obra com aquesta, el més important és la part coral i que l'orquestra juga un paper de suport. Però per nosaltres és un plaer col·laborar amb aquest muntatge. És important tenir en el nostre repertori les dues passions.


L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i la Coral Càrmina ja havien col·laborat en un altre concert de Bach, el Magníficat, que va arribar al Teatre Auditori de la nostra ciutat fa un parell d'anys.

'La Passió segons Sant Joan' es podrà veure aquesta nit, a partir de les 10, i el preu de les entrades en taquilla és de 21 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.