Prop de 1.800 nens i nenes s'han inscrit a la 47a. Marxa Infantil, que se celebra diumenge


  • Comparteix:

Els organitzadors destaquen l'elevada participació i esperen que el bon temps acompanyi

Els organitzadors destaquen l'elevada participació i esperen que el bon temps acompanyi

Tot està preparat per què les més de 900 parelles de nens i nenes del municipi que ja s'han inscrit participin a la 47ena. Marxa Infantil de Regularitat, que organitza aquest diumenge el Club Muntanyenc. Els responsables d'aquesta iniciativa han valorat molt positivament el nombre de participants inscrits, un dels més alts dels últims anys. El recorregut d'enguany serà de 14'4 quilòmetres i la parada per dina es farà a Can Coll.

Aquest diumenge, més de 1.800 nens i nenes d'entre 6 i 14 anys participaran a la 47ena. Marxa Infantil de Regularitat, una xifra que els organitzadors valoren molt positivament, perquè supera el nombre de participants d'anys anteriors.

El recorregut s'iniciarà, com és habitual, a la plaça de Barcelona, i després s'endinsarà a la serralada de Collserola, amb una parada de dues hores a la masia de Can Coll, a Cerdanyola, per dinar. Enguany, els itineraris de les dues categories d'edat en què es divideixen els participants serà el mateix, de 14'4 quilòmetres, i amb un perfil força assequible.

El coordinador de la Marxa, Joan Carles Alayo, espera que diumenge sigui un gran dia, ja que de moment tant les previsions climatològiques com les d'assistència s'estan presentant prou bé. L'escoltem.

Joan Carles Alayo

La Marxa aquest diumenge es presenta prou bé, tant pel que fa a les previsions climatològiques com pel nombre de participants. De moment s'han inscrit 880 parelles, una xifra molt elevada.


Recordem que el període d'inscripcions finalitza aquesta tarda i que els nens i nenes que assisteixin es dividiran en dues categories: de 6 a 11 anys i de 12 a 14 anys. Com ja van fer en l'edició anterior, els organitzadors posaran un servei d'autobusos gratuït per als pares i mares que es vulguin apropar a dinar amb els nens a Can Coll, perquè puguin gaudir d'una diada familiar a la natura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.