Primera trobada entre Lluís Recoder i el bisbe de Terrassa, monsenyor Josep Àngel Sáiz Meneses


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha reunit amb el nou bisbe de la diòcesi de Terrassa, Josep Àngel Sáiz Meneses, a la seu del bisbat de la capital egarenca. Es tracta del primer contacte personal entre tots dos, després del dia de la presa de possessió del bisbe, l'estiu passat, i ha servit per parlar de la situació actual de Sant Cugat i dels plans de futur de la diòcesi.

L'alcalde de Sant Cugat i el nou bisbe de Terrassa, Josep Àngel Sáiz Meneses, han tingut la primera trobada per intercanviar les primeres opinions. Segons ha explicat Lluís Recoder, ha estat una trobada molt positiva per començar a perfilar els plans de futur per Sant Cugat. L'escoltem.

Lluís Recoder

Hem parlatdel seus plansde futur per la diòcesi i com encaixa Sant Cugat en aquest projectes. Així mateix, he vist una persona molt propera i molt interessada en treballar per les persones


Recordem que ha estat la primera reunió entre l'alcalde santcugatenc i el cap del bisbat al que pertany Sant Cugat, després que Sáiz Meneses prengués les regnes de la diòcesi de Terrassa el passat 25 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.