L'alcalde es felicita per la presentació de la línia de rodalies Renfe C-7, però reitera que es completi fins a Mollet


  • Comparteix:

Lluís Recoder espera que en breu es redueixi la freqüència de pas, que inicialment serà de mitja hora

Lluís Recoder espera que en breu es redueixi la freqüència de pas, que inicialment serà de mitja hora

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per la presentació, aquest dilluns, de la línia de Renfe per a passatgers entre l'Hospitalet de Llobregat i Martorell, que tindrà una parada a la nostra ciutat, al barri de Coll Favà. Tot i lamentar el retard en la posada en marxa de la línia, Recoder ha dit que és una bona notícia i ha demanat que, en un futur, s'incrementin les freqüències de pas, que en una primera etapa seran de mitja hora, i que es completi la línia fins a Mollet, al Vallès Oriental.

La nova línia 7 de rodalies de Renfe, entre l'Hospitalet de Llobregat i Martorell, es presentarà oficialment aquest dilluns a la tarda, en un acte a l'estació de Renfe de Coll Favà. La jornada comptarà amb la presència de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, el delegat del govern espanyol a Catalunya, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques i els alcaldes de Sant Cugat i Rubí. De moment no hi ha, però, una data per a la posada en marxa definitiva d'aquest servei, que ha de servir per connectar la nostra comarca amb el Baix Llobregat, i en un futur amb el Vallès Oriental.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per aquesta notícia, tot i el retard, i ha dit que finalment s'ha assolit una reivindicació històrica.

Lluís Recoder

Millor tard que mai. Estem satisfets perquè finalment s'ha aconseguit una vella aspiració per la qual hem lluitat molta gent. Per aquesta línia començaran a passar trens de rodalies i la podrem fer servir.


L'alcalde ha explicat que, segons el Ministeri de Foment, la freqüència de pas dels trens de rodalies per aquesta línia serà, inicialment, de 30 minuts. Tot i així, Lluís Recoder espera que l'èxit de la línia obligui a reduir en breu aquesta freqüència i, a més, que la línia es completi el més aviat possible fins arribar a Mollet, al Vallès Oriental.

Lluís Recoder

Vull una freqüència raonable. Inicialment serà de 30 minuts, però espero que l'èxit de la línia faci que les freqüències siguin superiors. A més, la línia ha d'arribar fins a Mollet.


Amb el nom de C-7, aquesta línia comença a l'Hospitalet de Llobregat, passa per Barcelona Sants, Cerdanyola, UAB, Sant Cugat, Rubí, Castellbisbal i arriba fins a Martorell, on enllaça amb la línia C-4 fins a l'Hospitalet, per tal de completar el cercle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.