L'Ajuntament estudia crear una nova aula de P3 per donar sortida a la forta demanda


  • Comparteix:

L'aula s'ubicaria provisionalment als CEIPs Olivera o Turó de Can Matas amb l'objectiu que s'integri després a l'onzena escola de primària

L'aula s'ubicaria provisionalment als CEIPs Olivera o Turó de Can Matas amb l'objectiu que s'integri després a l'onzena escola de primària

Davant la forta demanda de places escolars de P3 a la nostra ciutat, l'equip de govern està contemplant la possibilitat d'obrir una nova aula provisional de P-3 al CEIP la Olivera o al Turó de Can Matas de cara a aquest curs vinent. Així ho ha confirmat la tinent d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, que ha afegit que l'objectiu és que aquesta nova aula pugui integrar-se després a la futura onzena escola de primària, que l'equip de govern reclama per al curs 2006-2007.

El període de preinscripcions a les escoles de Sant Cugat ha posat de manifest un increment de la demanda de places de P3 superior a l'oferta disponible. És per això que l'equip de govern està estudiant la possibilitat d'obrir una nova classe de P-3 o bé al CEIP La Olivera o bé al Turó de Can Matas, ja que totes dues escoles disposen d'una aula lliure. L'objectiu és que aquests alumnes puguin integrar-se després a la futura onzena escola de primària que, segons l'Ajuntament, hauria d'estar construïda per l'inici del curs 2006-2007. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

Estem contemplant la possibilitat d'obrir una aula de P-3 de forma provisional a la Olivera o al Turó de Can Matas. Les dos escoles tenen alguna aula lliure.


Solé ha fet aquestes declaracions en el marc d'una reunió que ella i l'alcalde han mantingut amb la Coordinadora d'Ampas de Sant Cugat, i que va servir per posar sobre la taula aquesta i altres problemàtiques.

I és que, des de la Coordinadora, consideren que hi ha altres qüestions que cal resoldre com l'acabament de les obres del nou edifici del IES Sant Cugat, previst per aquest curs vinent. En aquest sentit, el president de la Coordinadora, Ernest Ferran, ha remarcat que l'alcalde s'ha compromès a fer de mediador, en la mesura del possible, amb l'empresa FESCSA-ENDESA i amb la Generalitat per tal de que es desencalli aquestes obres, actualment endarrerides per un problema amb el soterrament d'unes línies elèctriques a la zona del gimnàs.

Ernest Ferran

L'alcalde es va comprometre a fer tot el possible perquè tant des de la Generalitat, com desde FECSA s'intenti desencallar la problemàtica en les obres del IES Sant Cugat.


D'altra banda, els representants de la Coordinadora continuen reclamant que es doti el CEIP L'Olivera de transport públic escolar, ja que consideren un greuge comparatiu que altres escoles disposin d'aquest servei i aquesta no. Aquesta proposta depèn però de la nova proposta en transport escolar que està elaborant la Generalitat i on s'estudiarà la manera de donar resposta a aquesta reclamació.

Des de la Coordinadora han volgut fer una valoració positiva de la reunió, ja que segons asseguren, hi ha una voluntat de diàleg entre les dues parts que s'ha de continuar mantenint.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.