Aquest divendres acaba el termini per formalitzar les matrícules per a primària i secundària


  • Comparteix:

Les famílies santcugatenques tenen temps, fins aquest divendres, per matricular els seus fills i filles als centres de primària i secundària de la ciutat. Per fer aquest tràmit, cal dirigir-se a l'escola on s'hagi assignat la plaça i acabar de lliurar els documents necessaris perquè el centre ratifiqui la petició feta durant el període de preinscripcions. També és en aquest tràmit que cal confirmar a les escoles si els més petits s'acolliran a serveis l'autobús escolar o el menjador.

Els pares santcugatencs tenen temps fins aquest divendres per matricular als seus fills a l'escola on se'ls ha adjudicat la plaça. En aquest període de matriculació d'alumnes de primària i secundària obligatòria i que ha començat aquest dilluns, els pares s'hauran d'apropar fins al centre educatiu corresponent i ratificar la plaça adjudicada dels seus fills.

Per formalitzar aquest tràmit, només és necessari portar aquells documents que no s'haguessin lliurat durant el període de prescripció, com són les fotocopies del D.N.I dels pares, una fotografia del fill, el llibre de família, i la targeta d'identificació sanitària del futur alumne, entre els documents més importants.

A banda, és en aquest moment que els pares han d'especificar també si el seu fill o filla utilitzarà els serveis de l'escola com el menjador o l'autobús escolar. Escoltem a José Manuel Casteleiro, director de l'escola La Floresta

José.M. Casteleiro

En el període de matriculació s'ha de concretar també si els nens faran servir els serveis de l'escola, com el menjador o el transport escolar.


Cal recordar que és important ratificar que es vol la plaça adjudicada ja que sinó, aquesta plaça es pot perdre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.