El PP demanarà amb una moció que s'insti als governs català i estatal a fer l'estació del TGV a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Partit Popular de Catalunya a Sant Cugat ha presentat una moció per tal d'instar a la Generalitat de Catalunya i al govern espanyol a que instal·lin a Sant Cugat del Vallès una estació de passatgers del TGV. Segons la portaveu del PP local, Berta Rodríguez, Sant Cugat aspira a ser un referent cada vegada més important al Vallès i és per això que aquesta estació es tan necessària.

El grup local del PP, ha presentat una moció per instar a la Generalitat de Catalunya i al govern de Madrid a ubicar una estació de passatgers del TGV a Sant Cugat. Per Berta Rodríguez, portaveu dels populars santcugatencs, la futura estació del Vallès s'ha de fer a Sant Cugat donats els treballs i estudis previs que es van fer en l'anterior legislatura i que aconsellaven aquesta ubicació. D'aquesta manera, amb la B-30 i l'estació del TGV, diu Rodríguez, seria possible que Sant Cugat es convertís en el Passeig de Gràcia de Catalunya.

Berta Rodríguez

Hem presentat una moció per fer que hi hagi una estació de passatgers per tal que Barcelona no quedi col·lapsadai d'aquesta manera, amb el TGV i la B-30, fer que Sant Cugat sigui el Passeig de Gràcia de Catalunya


La portaveu popular també ha incidit en el fet que la Generalitat ha de viure de cara al Vallès donada la importància d'aquesta zona. Segons Rodríguez, el Vallès podria ser la cinquena província de Catalunya gràcies a la seva massa de població i la seva importància econòmica. En aquest sentit, Sant Cugat ha de ser, diu Rodríguez, un referent de la comarca del Vallès, ja que cada vegada més la ciutat va pujant en molts aspectes com l'econòmic o empresarial.

Berta Rodríguez

Avui dia hi ha la bicapitalitat Terrassa-Sabadell, però Sant Cugat va pujant i totes les grans empreses no contaminants estan venint a Sant cugat. És per això que necessitem el TGV i les altres infraestructures


Des del grup popular confien en que els partits que ara governen a la Generalitat siguin conseqüents amb la realitat ii recolzin aquesta demanda que consideren tan necessària per el Vallès com per el conjunt de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.