El passeig de Sant Magí amb Rius i Taulet es talla al trànsit aquest dissabte per desmuntar una grua


  • Comparteix:

El passeig Sant Magí, a la cantonada amb Rius i Taulet, quedarà tallat al trànsit aquest dissabte des de les 8 del matí fins les 5 de la tarda. Aquesta mesura es pren per permetre desmuntar una grua d'obres que està ubicada en aquesta zona. En conseqüència, les línies 1 i 3 d'autobús modificaran lleugerament el seu recorregut, però no se suprimirà cap parada.

Des de les 8 del matí, un guàrdia vigilarà les tasques de desmuntatge de la grua i a partir de les 2 de la tarda i fins les 5, quan està previst que finalitzin els treballs, un operari supervisarà l'operació.

Les línies d'autobús 1 i 3 faran el recorregut de Rius i Taulet fins a la plaça de Rafael de Casanova. Després, passaran per aquesta via per anar al carrer Estapé. Un cop aquí, giraran cap al passeig Sant Magí, i a partir d'aquest punt faran el seu recorregut habitual. Els autobusos no se saltaran cap de les parades habituals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.