La piscina de Valldoreix ja està totalment remodelada, després de dos anys de treballs


  • Comparteix:

Els valldoreixencs ja podran gaudir aquest estiu de les instal·lacions

Els valldoreixencs ja podran gaudir aquest estiu de les instal·lacions

Les instal·lacions esportives de Valldoreix i la piscina ja estan remodelades i acabades. Així ho ha anunciat la vocal d'Esports de l'EMD, Mercedes Rojo, que assegura que després de dos anys d'arranjaments el complex esportiu ja està completament llest per ser utilitzat. El cost total de les obres ascendeix a 150.000 euros.

Els valldoreixencs que vulguin remullar-se aquest estiu ja ho podran fer a la nova piscina. Després de dos anys d'arranjaments, el Complex Esportiu de Valldoreix ja està completament habilitat. Així ho ha assegurat la vocal d'Esports de l'EMD, Mercedes Rojo, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Mercedes Rojos

Estem molt contents de com ha quedat la remodelació de les instal.lacions esportives. L'any passat hi feia molta calor i ara ja està tot a punt per ser utilitzades.


Rojo assegura que les obres han consistit en la construcció de part de la piscina que quedava per fer, aproximadament el 25%, i en les remodelacions de part del complex esportiu. De la seva banda, el cost econòmic de les obres, que ha finançat l'EMD, ascendeix a 150.000 euros.

Recordem que l'EMD va optar finalment per realitzar aquestes obres a partir del que s'anomena 'contracte per administració', és a dir, que la pròpia entitat és qui s'ha encarregat de dirigir les obres. L'EMD va prendre aquesta decisió després que cap empresa es presentés al concurs públic convocat amb aquesta finalitat.

La remodelació de la piscina de Valldoreix va estar marcada per la fallida de l'empresa Bastir, encarregada de les obres, que va deixar els treballs sense acabar. Posteriorment, es van adjudicar les obres restants a una altra empresa subcontractada per Bastir, però el projecte ha patit un degoteig d'avaries i s'ha anat encarint fins a la seva finalització definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.